Nieuwe A325 Zangdagen op 22 november en 7 februari

Omdat samen zingen en muziek maken zo heerlijk is en de voorgaande A325 zangdagen naar meer smaken, komen er weer twee nieuwe zangdagen aan en wel op zaterdag 22 november en 7 februari in Elst.

Het concept is eenvoudig. Op een A325 zangdag vormt zich in een dag een instant-koor, onder leiding van Hilde Gams. Vooraf studeren alle zangers en zangeressen het aangeleverde repertoire in en op de dag zelf wordt er keihard en lekker gewerkt om de stukken tot klinken te brengen. Gewoon omdat het zingen, leren en uitvoeren van meerstemmige, uitdagende koormuziek zo fijn is en voeding voor ons algehele welzijn! Kwaliteit en plezier zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder concerten, met toewijding samen musiceren.

Je leert muziek kennen van over de grenzen en buiten de geijkte paden. Ook leer je mede-zangers en zangliefhebbers kennen en inspireer je elkaar.

Hoe gaat het in zijn werk? Je meld je aan door een mailtje te sturen naar Hilde via info@wildegans.nl
Voor 22 november kan dit tot eind oktober. Begin november krijg je de bladmuziek toegestuurd en de stemverdeling per stuk en kun je aan de slag om de noten in te studeren. Op 22 november is de zangdag  van 10 tot 16 uur, kosten €18,50

Op het programma staat in elk geval Gjendines Badnlat; het “doorgeefstuk” van de zangdag van 20 september. De overige stukken zijn nog een verrassing. Binnenkort volgt meer info hierover in een nieuwsbrief. Deze komt op deze agenda te staan.
Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@wildegans.nl

Advertenties

Over wildegans

Koordirigent en percussiedocent
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s