Projectkoor A325

Projectkoor A325 is een initiatief van wildegans Zang en Percussie. Het koor is bedoeld als plek voor dirigente Hilde Gams om nieuw repertoire uit te proberen en voor zangers die open staan om hun muzikale grenzen te verleggen, hun horizon te verbreden en de diepte in te gaan. A325 werkt, zoals de naam al aangeeft projectmatig. Het kan gaan om een project met een duur van enkele maanden met een bepaald thema, genre of stijlperiode. Als je, los van Projectkoor A325, een keer kennis wilt maken met Hilde’s manier van werken, dan kun je je ook aanmelden voor de koordag op 22 juni 2013. Deze dag is bedoeld voor zangers en zangeressen, die een dag lang intensief willen samenzingen. Goede sfeer en hard werken gaan hierbij hand in hand. Krijg je dan de smaak te pakken, dan kun je je ook aanmelden voor een auditie voor A325.

Na het succesvolle eerste project “In the mood” in 2011-12 verzorgt A325 in het voorjaar 2013 enkele losse zangdagen voor potentiele nieuwe zangers en zangeressen en “oud-gedienden”. Zangers krijgen de muziek vooraf toegestuurd en dienen hun partij van te voren in te studeren. Toonvastheid en ritmegevoel zijn gewenst. De dagen zijn bedoeld om kennis te maken met A325 of elkaar weer te zien en vooral heel veel samen te zingen en plezier te maken! Meer info over deze workshopdagen volgt eind 2012.

Start van het project Fire fire! is verplaatst naar september 2013. Het project duurt 5 maanden. Repetities vinden plaats op donderdagavonden en op enkele repetitiedagen in Elst. Er is nog plek in alle stemgroepen. Het beloofd een uitdagend project te worden met een gevarieerd repertoire; zowel klassieke stukken uit verschillende stijlperiodes, als ook folk en jazz. Op het programma staan werken van o.a. Poulenc, Morley, Passereau, Parry, Olsson, Aerts en Porter. Nieuws omtrend audities en data volgt eind 2012.

Van zangers wordt gevraagd zelfstandig partijen in te studeren. Criteria om mee te doen zijn toonvastheid, gevoel voor ritme, een heldere zangstem en commitment. Wil je je alvast aanmelden voor een auditie, mail info@wildegans.nl

Advertenties

Over wildegans

Koordirigent en percussiedocent
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, Projecten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s